Lot Beukers in de media

In kleine stapjes naar je streefgewicht - Lot in gesprek met Vriendin

Afvallen doen we het liefst snel en zonder moeite, maar je streefgewicht behalen kan tijd kosten. Je bent immers ook niet in één week al die extra kilo's aangekomen. Ze weer kwijtraken kan zeker, als je geduld hebt en actie onderneemt. Lot Beukers ging in gesprek met het tijdschrift Vriendin om hier meer over te te vertellen.

Lot Beukers in gesprek met Vriendin

Toen Lot meer dan 100 kilo woog, wist zij het zeker: de knop moest om en dat overgewicht moest eraf. In een keer alles aanpassen zou haar geen succes bezorgen, omdat de veranderingen dan groter waren dan dat Lot vol kon houden. Daarom zette ze in plaats van één hele grote stap, steeds meer kleine stapjes. Toetjes met suiker werden vervangen voor toetjes zonder, cola moest plaats maken voor Cola Light en uren op de bank zitten werd omgeruild voor minuten wandelen.

De aanpassingen die zij doorvoerde, hield ze steeds een tijdje vol. Je lichaam en geest hebben even nodig om te beseffen wat de verandering is en soms kan daar best nog wat weerstand op zitten. Eerst moest ze alles nog heel bewust doen, maar steeds vaker ontdekte ze dat de veranderingen al in haar systeem zaten en dat het moeiteloos ging.

Over dit proces vertelt Lot alles in Vriendin 33 en deelt ze meteen heel wat handige extra tips met je.

meer blogs