Lot Beukers in de media

Afvallen zonder bullshit - Lot Beukers in gesprek met Mijn Geheim

Smoesjes waarom het je niet lukt om af te vallen? Daar doet Lot niet aan. Iedereen die minder calorieën binnenkrijgt dan dat hij of zij verbrandt, valt af. Zo werkt het menselijk lichaam nou eenmaal. Dit, en vele andere onderwerpen, komt uitgebreid aanbod in het interessante gesprek dat Lot Beukers met tijdschrift Mijn Geheim heeft.

Iedereen kan afvallen

Er bestaat heel wat bullshit in de dieetwereld. Alles om mensen maar continu bezig te houden en geld uit te laten geven aan nutteloze voedingssupplementen en dure diëten. En het effect? Je verliest tijdelijk wat gewicht maar als je stopt met het dieet, kom je dat weer net zo hard aan. In het interview met Mijn Geheim gaat Lot hier uitgebreid op in en legt ze ook uit hoe je het wel aanpakt.

Het komt allemaal neer op weten wat je binnenkrijgt aan energie en er sowieso voor zorgen dat je meer dan dat verbrandt. Zo is Lot Beukers zelf ook meer dan 30 kilo afgevallen, een getal dat ze sindsdien nooit meer op de weegschaal heeft teruggezien. Als je kiest voor een gezond leven en dito voedingspatroon, is het jojoën immers ook meteen verleden tijd.

Het hele interview lees je in de juli-editie van Mijn Geheim.

En wil je niet alleen maar lezen, maar direct in actie komen? Vraag dan het gratis webinar van Lot Beukers aan!

meer blogs