Boekwinkel

Special: Beukers' Beachclub E-book

Beukers’ Beachclub is dé plek waar jij zorgeloos een hapje en een drankje kunt verorberen. Daarnaast leer je hier hoe jij je aan goddelijke genoegen kunt vergrijpen, maar hierin wel verstandige keuzes maakt. Op de menukaart is er een ruime keuze aan vooral kauwbare, maar ook enkele drinkbare creaties te vinden. Ofwel: optimaal genieten, maar ook je prachtige beachbody behouden of zelfs meer in shape komen!

Meer weten


Hardcover: De bijbel van Beukers

Er was ooit een tijd dat Beukie voedingscoaching gaf. Helaas laat mijn agenda het niet meer toe om dit te blijven doen, maar de vraag blijft groot. Zodoende is De bijbel van Beukers is niet zomaar weer een receptenboek. Uiteraard heb ik ervoor gezorgd dat jij je goddelijke lijf kan voeden met de lekkerste creaties die allemaal passen binnen een uitgebalanceerd voedingspatroon, maar er is meer. Veel meer! 

Meer weten   E-book


Hardcover: Bikken met Beukers

Bikken met Beukers is het trotse zusje van Bakken! Wederom een boek vol recepten die laag in calorieën en koolhydraten zijn, maar hoog in eiwitten en vezels. Daarnaast zijn de gerechten vaak glutenvrij of heel makkelijk gluten en lactosevrij te maken. Echter, er zijn wel een paar interessante verschillen ten opzichte van Bakken. In dit boek vind je namelijk ook super lekkere hartige creaties waarmee je ‘lowcal’ kunt eten. Daarnaast alle recepten vegetarisch en sommige veganistisch. Dit is niet alleen fijn voor je goddelijke lijf, maar ook voor onze planeet!


Meer weten    E-book


Hardcover: Bakken met Beukers

Bakken met Beukers is niet het zoveelste kookboek wat jij aan gaat schaffen en vervolgens op je plank laat verstoffen. Sterker nog: ik durf te stellen dat ik vaker bij je op het aanrecht lig dan je zou willen…De recepten uit “het boek waar het allemaal mee begonnen is” gaan namelijk jouw ontbijt-, lunch- en tussendoormomentjes drastisch veranderen! Meer weten    E-bookBeukers' Bundel

Ja, dat zie je goed! Dit zijn broer en zus gezellig samen bij elkaar. En niet zomaar zij aan zij, maar heerlijk knus en veilig in een sleeve. Bij het bestellen van zowel Bakken als Bikken krijg je dit er gratis bij, hetgeen het geheel nog feestelijker maakt!


Meer weten


Sleeve

Mocht je nou Bakken en Bikken los van elkaar gekocht hebben dan is het natuurlijk wel fijn om ze veilig ergens op te kunnen bergen! Deze sleeve zorgt ervoor dat ze samen lekker knus op jou zitten te wachten.


Meer weten